Om kurset

Spiller du et instrument?

Liker du å spille sammen med andre?

Er du glad i dyr?

Er du glad i friluftsliv?

DA er Svarverock noe for deg! Det blir nok ikke bare rock, men også pop og viser. Vi legger opp låter etter ønsker fra deltakerne, så alle deltakerne må melde fra på forhånd om det er låter de kan godt eller om det er låter de har lyst til å jobbe med. Alle kan ikke få ønskene sine oppfylt, men vi gjør så godt vi kan! 

Svarverock er et kurs for ungdom (12-17 år). Kurset er for deg som spiller enten gitar, bass, trommer, piano/keyboard, trombone, saxofon, trompet, strykeinstrument eller synger. Dere kan melde dere på som band eller som enkeltpersoner.

Du trenger ikke være så veldig erfaren, men litt kjennskap til instrumentet er en fordel, og du må ha lyst til å spille i band. Det er faktisk ikke så vanskelig! På kurset kommer vi til å bytte på med utendørsaktiviteter og bandsamspill, og samles til felles samvær på kveldene. 

Innkvarteringen er på sovesaler i stuene rundt hovedhuset, det er muligheter for morgenbad i Nøadammen som ligger like ved huset, og det blir hyggelige og smaksrike måltider med kortreiste økologiske ingredienser. Vi tilstreber å finne en god balanse mellom øving og uteaktiviteter! 

Blant de som har støttet Svarverock er Frifond, Oslo kommune og Eidsberg kommune.  Svarverock arrangeres av foreningen "Kongen kurs&camp", org nr 821133572.

 

© 2017 Sverre  Thorstensen. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now